2010-04-06

Åter på jobbet!

Jaha, slut på ledigheten och tillbaka på jobbet igen!
Det är ju iallafall en kort vecka och jag ska väl inte klaga som numera jobbar 75%.
Ikväll blir det ett spinningpass kl.20.00 om det inte dyker upp något återbud på tidigare pass, åtta på kvällen är en jobbig tid, då har man lagom kopplat av........
Imorgon kommer Susanne och fikar, tänkte fira henne så här lite i efterskott till hennes 45 år :)och på kvällen ska syrrans hår fixas!
Torsdag har jag visning i lokalen och sen är det fredag igen, härligt!

2010-04-05

Tjejkväll....


..var ute med tjejerna häromkvällen! Vi var först hemma hs Elisabeth, sen gick vi på Ritz. Det var jag, Marina, Susanne, Åsa, Elisabeth och AnnaSara. Vi hade roligt som vanligt!

Här är en bild på Åsa och mig, kommer mer bilder!

Här kommer en till:)

Har ingen bild på AnnaSara som kom lite senare, när kameran redan tagits bort (kanske lika bra det, vet inte hur bilderna sett ut :) )

Här kommer mer bilder från Koh Samui...


Vi var och snorklade utanför Koh Tao, vid Nang Yuan, väldigt varmt, ca 40 grader i solen. Vi åkte speedboat från Big Buddha Beach.

Här är vårat andra hotell, Samui pier hotel, där bodde vi i en vecka, kanonfint!


Vårat första hotell på Koh Samui, här bodde vi de första 3 nätterna, Beach House Hotel.

Annandag Påsk...

Måndag och ledig dag idag med. Kalle ska försöka sälja sin SAAB idag, vet inte hur han tänkt att ta sig till jobbet, jag antar att jag kommer få cykla hem från mitt jobb de närmaste dagarna!!!!!!
John och Jakob har varit på Marieberg och shoppat......Jakob som aldrig vill ha nya kläder, hittade faktiskt en ny luvtröja, jättesnygg Hilfiger, grå :)
Kalle och Gabriella kom hem från Smedjebacken där Gabriellas morföräldrar bor, de åkte dit igår!
John och jag ska iväg och träna på Friskis, egentligen skulle Carro och jag kört ett skivstångspass, men hon är förkyld och jag vill inte gå på passet ensam, så det blir ett löppass på löpbandet istället :).
Imorrn är det dags för ett spin medelpass igen, härligt!