2010-01-29

Förändringar.........


är något jag gillar OM det är till det positiva, det här blev ju riktigt snyggt!
Tror att jag behåller den här färgen ett tag!
Tack killar för att ni fick mig att förnya mig :)

Hoppsan!

Hur blev det här då?
2 av mina kollegor har sett min blogg och vägrar överhuvudtaget att prata med mig.....
Varför?
Jo, för att de är riktiga AIK:are och färgerna på min blogg är/har varit grön och vit (kan tro att det är Hammarbys färger, inte vet väl jag ).
Frågan är nu, ska jag bli tvungen att ändra mina färger..........

2010-01-24

Hemmabilder!

Vi har köpt en ny kamera!
Den var inte billig, men vi tyckte vi skulle satsa på en ny nu när vi ska åka till Thailand. Tänk att kunna ta sådär jättefina bilder man ser i resekatalogerna, med det klara havet och palmerna.......
Måste lära mig hur man ska ta bilderna bäst, börjar här hemma, så man ser hur man ska ställa in skärpan osv.
När jag går igenom kortena som är tagna, ser jag till min fasa att "någon" har tagit kort på mig när jag ligger i soffan och vilar mig.......inte kul och den bilden tänker jag INTE lägga ut på bloggen!
Annars har jag gått runt lite här hemma och tagit lite kort....samt lite kort som låg i kameran sedan tidigare!
Här är ett kort på vardagsrummet, just nu har vi 3 st Klippansoffor, John har aldrig tyckt om dem, men jag tycker de är bra för att man kan byta klädseln på dem, men nu är det nog dags för nya soffor iallafall!
Idag åkte vi ut och kollade på Jakobssons möbler i Odensbacken, hittade ingen som föll oss i smaken, så vi får fortsätta leta!



Här är vardagsrummet med burspråket, här skulle vi vilja ha glasdörrar som går ända ner, så man kan gå direkt ut på altanen och poolen (får ta bilder på den när det blir sommar, nu är det bara ett stort snötäcke över hela baksidan!)

Här är köksfönstret, vet inte om det ser för "rent" ut, ja, det ska till mer gröna växter. Har jättefina vita krukor som jag köpa nya växter till, då blir nog lite mer ombonat. Men jag är jättenöjd med gardinerna!



Här är ett kort på äldsta sonen, Kalle, kortet låg i kameran, han och flickvännen Gabriella var i Thailand i början på januari!


Här har vi John!


Här är Jakob, han sitter som vanligt på favoritplatsen: framför datorn, här tillbringar han mesta tiden

Kram Sanna

Alla hjärtans dag 14/2

Jaha, så var det dags igen för Alla hjärtans dag, som vanligt infaller det den 14/2, i år är det en söndag! (Tror inte det har någon betydelse för egen del, har väl aldrig blivit uppvaktad på den dagen (men jag är inte bitter:) )
Oriflame har som vanligt tagit fram produkter för just den dagen, iår är det handcremen, med doft av körsbär och kaffe, den kostar nu 39:- (ord.pris 60:-)


Sen är det den fasta söta lilla tvålen också med körsbär och kaffedoft, samt att den har en varsamt peelande effekt, för 19:- (ord.pris 29:-)

Det är begränsad antal på båda produkterna, så vill du beställa omgående, lägg in en kommentar så beställer jag åt dig!

Kram Sanna