2010-02-20

Må Bättremässan Conventum Arena 21-22/2





Vi har varit på Conventum Arena idag på mässa, Må Bättre mässa, det är 3 år sedan vi var med senast, nu var det dags igen, men.............detta snöande, det var inte mycket folk det och det är klart man förstår det när det utfärdar klass 2 varning i TV & i tidningar.
Men, man får göra det bästa av situationen, man får lägga krutet på nätverkandet, tycker att vi lyckades väldigt bra.
Man får se att det är en investering för framtida samarbeten!


2010-02-17

Igår var jag.......

...på Oriflamekurs i Jönköping tillsammans med Tina och Mona, jättetrevligt, men kursen har vi redan gått förut, typ.
Vi har alla tre haft en genomgång på Steg1 & 2 och detta var mycket från dessa!
Men, undre de 5-6 timmarna vi satt i bilen så fick vi iallafall lite tid med att sitta och spåna hur vi ska jobba vidare med våra grupper och rekrytering osv.
Det gick relativt bra med maten igår, men det finns ju ALLTID fikabröd, godis mm när man är iväg på kurser!
Det gick mindre bra!

2010-02-15

Dag 3

Igår gick det hyfsat med LCHF ofta är det inte maten som är ett problem utan det är mellanmålen.
Mamma & pappa var och hälsade på och mamma hade med sig bullar, men jag åt ingen, tog lite te´med äggmjölk i.
Efter det var jag på Oriflamemöte med gruppcheferna, då blev det lite svårare (hemma har man ju alltid ett alternativ att ta till ) då blev det en halv smörgås vid fikat (jag undvek, kakan).
Sedan fick jag ett litet pris för att jag klarat budgeten, en chokladkaka och en lott som hette Glädjelotten (som tur var så var chokladkakan 70% och med hallonsmak) åt halva när jag kom hem.
Den äldste sonen hade ringt mig och bett mig köpa med massor med godis, så det gjorde jag ju naturligtvis, men jag åt ingenting........stolt!

Dag 3, alltså idag, drack jag bara te imorse med äggmjölk, sen när jag kom till jobbet så åt jag 2 kokta ägg med citronmajonnäs!
Var på mammografi för första gången, det gick bra (vad jag vet, iallafall undersökningen) så jag passade på att luncha med min syster, det blev Räkomelett, givetvis med Räkstuvning, men det var ju bättre än en bakad potatis!
Sen hade vi en jobbarkompis som fyllde i helgen så hon hade med sig blåbärspaj med vaniljsås (det var svårt att stå emot, så det åt jag faktiskt,jättegott) men jag ska köra spinningpass ikväll, så det är nog Ok iallafall!